COMERÇ ELECTRÒNIC:
Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (34/2002 de l’11 de juliol)

 

Article 10 Informació general

 

Sense perjudici dels requisits que en matèria d’informació s’estableixen en la normativa vigent, el prestador de serveis de la societat de la informació estarà obligat a disposar dels mitjans que permetin, tant als destinataris del servei com als òrgans competents, accedir per mitjans electrònics, de forma permanent, fàcil, directa i gratuïta, a la següent informació:

 

KIJANI COSMETICS, en compliment de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic:

 

Denominació social: JULIÀ RAMIREZ PORTAS
NIF: 47794448B
Denominació social està en: 08572, AV. JOAN MARAGALL 24, SANT PERE DE TORELLÓ
Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte especificats en a política de privacitat.
Totes les notificacions i comunicacions que realitzi amb KIJANI COSMETICS es consideraran eficaços, a tots els efectes, sempre que es realitzin pels mitjans especificats anteriorment.

 

CONDICIONS D’ACCÉS I UTILITZACIÓ:

El lloc web i els seus serveis són d’accés lliure, però, KIJANI COSMETICS condiciona la utilització d’alguns dels serveis oferts a la seva web al previ ompliment del corresponent formulari.
Vostè garanteix l’autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comuniqui a KIJANI COSMETICS i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi.
Vostè es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis d’KIJANI COSMETICS i no emprar-los per, entre d’altres:
Difondre continguts, delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfob, ofensius, d’apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei oa l’ordre públic.
Introduir a la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d’alterar, espatllar, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics de KIJANI COSMETICS o de terceres persones; així com obstaculitzar l’accés d’altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals KIJANI COSMETICS presta els seus serveis.
Intentar accedir dades d’altres persones o en àrees restringides dels sistemes informàtics de KIJANI COSMETICS o de tercers i, si s’escau, extreure informació.
Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació de KIJANI COSMETICS o de tercers.
Suplantar la identitat d’un altre usuari, de les administracions públiques o d’un tercer.
Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició o de qualsevol altra forma comunicar públicament, transformar o modificar els continguts, llevat que es compti amb l’autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.
Demanar dades amb finalitat publicitària i de remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb fins de venda o altres de naturalesa comercial sense que n’hi hagi la prèvia sol·licitud o consentiment.
Tots els continguts del lloc web, com ara textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra la propietat pertany a KIJANI COSMETICS, sense que puguin entendre cedits cap dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús del web.
En definitiva, vostè que accedeix a aquest lloc web, pot visualitzar els continguts i efectuar, si escau, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni s’instal·lin a servidors connectats a xarxes, ni siguin objecte de cap tipus d’explotació.
Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen al lloc web són propietat de KIJANI COSMETICS, sense que pugui entendre que l’ús o accés al mateix li atribueixi cap dret sobre els mateixos.
La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d’explotació queden prohibits.
L’establiment d’un hiperenllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre KIJANI COSMETICS i el propietari del lloc web en la qual s’estableixi, ni l’acceptació i aprovació per part de KIJANI COSMETICS dels seus continguts o serveis. Aquelles persones que es proposin establir un hiperenllaç prèviament hauran de sol·licitar autorització per escrit a KIJANI COSMETICS. En tot cas, l’hiperenllaç únicament permetrà l’accés a la home-page o pàgina d’inici del nostre lloc web, així mateix haurà d’abstenir-se de realitzar manifestacions o indicacions falses, inexactes o incorrectes sobre KIJANI COSMETICS, o incloure continguts il·lícits, contraris als bons costums i l’ordre públic.
KIJANI COSMETICS no es responsabilitza de l’ús que cada usuari li doni als materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les actuacions que realitzi en base als mateixos.

 

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I DE RESPONSABILITAT:

KIJANI COSMETICS exclou, fins on permet l’ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:
La impossibilitat d’accés al lloc web o la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i / o actualitat dels continguts, així com l’existència de vicis i defectes de tota classe dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició als quals s’hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s’ofereixen.
La presència de virus o d’altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.
L’incompliment de les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del tràfic i el present avís legal com a conseqüència de l’ús incorrecte del lloc web. En particular, ia manera d’exemple, KIJANI COSMETICS no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets a l’honor, a la intimitat personal i familiar ia la pròpia imatge, així com la normativa en matèria de competència deslleial i publicitat il·lícita.
Així mateix, KIJANI COSMETICS declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d’aquesta web i no sigui gestionada directament pel nostre webmaster. La funció dels links que apareixen en aquesta web és exclusivament la d’informar l’usuari sobre l’existència d’altres fonts susceptibles d’ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web. KIJANI COSMETICS no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat dels llocs enllaçats; ni suggereix, convida o recomana la visita als mateixos, de manera que tampoc serà responsable del resultat obtingut. KIJANI COSMETICS no es responsabilitza de l’establiment d’hipervincles per part de tercers.

 

PROCEDIMIENTO EN CASO DE REALIZACIÓN DE ACTIVIDADES DE CARÁCTER ILÍCITO:

 

PUBLICACIONS:

La informació administrativa facilitada a través del lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis, normatives, plans, disposicions generals i actes que hagin de ser publicats formalment als diaris oficials de les administracions públiques, que constitueixen l’únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web s’ha d’entendre com una guia sense propòsit de validesa legal.